Over ons

DoreenCoaching is in 2013 ontstaan vanuit de visie dat door kleinschalig te zijn, begeleiding en ondersteuning op maat geboden kan worden. Een coach die samen met de cliënt aan de slag gaat met de hulpvragen van de cliënt. Een coach die met alle betrokken partijen contact heeft en voor overzicht en duidelijkheid zorgt, waarbij de wensen en doelen van de cliënt centraal staan. De cliënt behoudt de regie en bepaalt aan welke doelen gewerkt wordt.

Ieder persoon is anders en daarom wordt voor elke cliënt een eigen uniek zorgplan gemaakt.

DoreenCoaching begeleid op een coachende manier, waarbij uitgegaan wordt van de krachten, mogelijkheden van de cliënt. Hoe kan je deze krachten verder ontwikkelen en hoe kan je deze inzetten bij aspecten waarmee je worstelt of vastloopt. DoreenCoaching richt zich op wat de persoon nodig heeft en welke hulpvragen hij/zij heeft. Zelfstandigheid, zelfredzaamheid en onafhankelijkheid staan centraal.

DoreenCoaching is werkzaam in de regio Arnhem en Nijmegen.

Wij hebben een contract met de gemeente Arnhem en omliggende gemeenten (Gemeente Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar), voor gespecialiseerde begeleiding vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).