Informatie over persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding jong volwassenen

DoreenCoaching biedt ambulante begeleiding op alle verschillende leefgebieden. Je kan hierbij denken aan ondersteuning op het gebied van o.a.

  • Financiën
  • Werk/scholing
  • Dagbesteding
  • Wonen
  • Sociaal netwerk
  • Geestelijke gezondheid

Praktische zaken lossen wij samen op

DoreenCoaching ondersteunt bij het regelen van praktische zaken in je dagelijks leven. Naast de praktische ondersteuning bieden wij ook ondersteuning bij relaties en gezinsondersteuning.

Moeilijkheden in het dagelijks leven kunnen veel verschillende oorzaken hebben. Misschien heb je last van psychische problemen door een vervelende ervaring in je leven of is er sprake van psychiatrische problematiek.

Kom jij er zelf niet uit? Doreencoaching helpt!

Maar het kan ook zijn dat je moeite hebt om informatie te verwerken en/of op te slaan bijvoorbeeld door een verstandelijke beperking of adhd, een autistische stoornis of door gedragsproblemen. Wat de oorzaak ook is, DoreenCoaching wilt je helpen om deze moeilijkheden het hoofd te bieden.

Wil je gebruik maken van de Diensten van DoreenCoaching?

Voor professionele begeleiding vanuit DoreenCoaching heb je een beschikking nodig. Deze beschikking moet aangevraagd worden bij het sociale wijkteam van jouw gemeente. Heb je nog geen beschikking dan moet je contact opnemen met het sociale wijkteam. Na aanmelding nodigen zij jou uit voor een keukentafelgesprek. In dit gesprek wordt in kaart gebracht waar je ondersteuning bij nodig hebt. Als zij een beschikking afgeven, kan je je aanmelden bij ons via ons contactformulier, de mail of telefonisch.

Heb je al een geldige beschikking dan kan je jezelf meteen aanmelden bij DoreenCoaching. Na aanmelding zullen wij een kennismakingsgesprek plannen om de hulpvragen in kaart te brengen en te kijken wat DoreenCoaching jou kan bieden